Geslipt op oliespoor

Een automobilist (45) uit Ekeren raakte zaterdag omstreeks 8 uur gewond bij een verkeersongeval op de Noorderlaan. De man reed met zijn Seat Cordoba richting Noord toen hij tussen de Noorderplaats en de IJzerlaan plots begon te slippen door een oliespoor op de rijbaan. De automobilist verloor de controle over zijn voertuig en knalde tegen een verlichtingspaal. Het slachtoffer kon op eigen kracht uit het voertuig kruipen. Hij werd gewond overgebracht naar het Stuivenbergziekenhuis.

De brandweer kwam ter plaatse om het oliespoor, dat tot aan de Groenendaallaan liep, te verwijderen. De beschadigde verlichtingspaal werd verwijderd.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.