Handen voor Pootjes zoekt opslagruimte

Handen voor Pootjes zamelt sinds enkele maanden honden- en  kattenmateriaal in voor asielen en dierenorganisaties. De  vrijwilligers zijn dringend op zoek naar opslagruimte.

Handen voor Pootjes bestaat sinds november 2012 en is een Belgisch-Nederlandse organisatie met ook verschillende Merksemse medewerkers. “We zijn een groep van vrijwilligers  die honden- en kattenmateriaal inzamelt voor binnen- en buitenlandse  organisaties die honden of katten opvangen. Momenteel hebben we  zestien inzamelingen lopen voor organisaties in België, Spanje,  Griekenland en Gambia“, vertelt oprichtster Miranda Michielsen uit Lier.

Het materiaal verzamelen we in heel Vlaanderen en Nederland via lokale inzamelpunten. Het gaat onder meer om eet- en drinkbakjes, halsbandjes, benches en draagkooien, knauwbenen, speeltjes en dekens.  Aan vooral voer, ontwormingstabletten en ontvlooiingspipetten hebben we steeds een tekort“, benadrukt Miranda Michielsen.

Momenteel zijn we vooral op zoek naar loodsen of grote stockageruimtes om alle ingezamelde goederen samen te kunnen brengen.  We zoeken dergelijke ruimtes in alle provincies in België en in Nederlands-Limburg. Onze voorkeur gaat natuurlijk uit naar locaties de we gratis mogen gebruiken“, stelt Michielsen.

Hebt u een ruimte ter beschikking of wenst u op een andere wijze te steunen? Neem dan contact op met Handen voor Pootjes via 0474.34.93.93.

http://www.handenvoorpootjes.be/

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.