Laureaten Cultuurprijs 2013

Voor het tweede jaar op rij reikt het districtsbestuur van Merksem , in samenwerking met de cultuurraad, een cultuurprijs uit. Kent u iemand die een buitengewoon artistiek of cultureel project in Merksem heeft gerealiseerd? Een vereniging die elk jaar een mooi evenement organiseert of bezocht u misschien een boeiende activiteit? Laat het dan zeker weten!

De cultuurprijs wordt toegekend aan een persoon, evenement of vereniging, die een bijzondere uitstraling of beleving geeft aan het culturele leven in Merksem. In oktober wordt de uitreiking gehouden en zal de winnaar een mooi kunstwerk, erkenning, promotie en eeuwige roem ontvangen.

Suggesties en nominaties kunnen totr 31 augustus doorgestuurd worden naar de cultuurantenne van Merksem. Daar kan u ook terecht voor meer informatie en het officiële reglement.

Cultuurantenne Merksem, Burgemeester J. Nolfplein 1, 2170 Merksem-Antwerpen, 03 338 7252, fax 03 338 7329

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.