Opsporings​bericht ivm verkrachting Noorderlaan

Politie en parket zijn op zoek naar deze man die tijdens de nacht van zondag 14 op maandag 15 juli 2013 een vrouw heeft verkracht in Antwerpen. De feiten gebeurden in het park Spoor Noord aan de Noorderlaan. Het slachtoffer, een 51-jarige vrouw uit Kalmthout, was na een avondje uit in Antwerpen te voet op weg naar het Centraal Station. Ze vroeg de weg aan een onbekende man die haar wel wilde begeleiden. Ter hoogte van het park werd de man echter handtastelijk. Hij duwde het slachtoffer op de grond en verkrachte haar. Hij schuwde geen geweld. De dader werd gefilmd in het Centraal Station. De man is normaal gebouwd en vermoedelijk tussen 40 en 45 jaar oud. Hij sprak geen Nederlands, enkel gebrekkig Engels. Hij heeft een licht getaande huid en kort zwart golvend haar. Hij droeg een polo met horizontale strepen en een jeansbroek. Meent u deze man te kennen of weet u waar hij verblijft, gelieve dan contact op te nemen met de speurders.

Getuigenissen:

Heeft u meer inlichtingen omtrent dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de onderzoekers via het gratis nummer:
0800/ 30.30.0
of reageer via de website van de politie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.