Merksem feest!

Op zondag 1 september is het groot feest in Merksem. Je kan genieten van de wielerwedstrijd Schaal Sels, kermis, Blokje rond, een Ambachten- en rommelmarkt en een reeks kraampjes op de Bredabaan.

Traditiegetrouw gaan de festiviteiten op de Merksemse Bredabaan door op het einde van de zomervakantie. Rekening houdend met de werken op de Bredabaan en het feit dat De Lijn enkel op zondag voor een bus- en tramvrije Bredabaan kan zorgen, gaat het feest door op 1 september.

De wielerwedstrijd Schaal Sels is elk jaar een volksfeest. Vertrek en aankomst is voorzien ter hoogte van het Sint Eduardusinstituut. Verder worden er op de Bredabaan ook kraampjes opgesteld, zodat u al slenterend kan genieten van de aangename sfeer.

Op het Victor Roosensplein kan u uw beenspieren trainen met ‘Blokje Rond’. ‘Sportantenne Merksem’ zorgt voor fietsen op rollen, een sappentrapper en een streetstepper. In de Laaglandlaan en omgeving kan u kuieren langs de Ambachten- en Rommelmarkt. Op het Kroonplein worden optredens en een volksbal georganiseerd in samenwerking met café De Mus. Voor de kleinsten is er op het Sint-Franciscusplein de grote kermis, die voor het nodige vertier en amusement zorgt.

Kortom, zondag 1 september wordt een ideale Merksemse familiedag.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.