Schaal Sels keert terug naar Sint Eduardus

Op 1 september keert de start- en eindmeet van Schaal Sels terug naar het Sint Eduardusinstituut. Het is op die plaats dat de koers vroeger ook gestart werd. Tot er op een bepaald moment beslist werd om de start te verplaatsen naar de Nieuwdreef. Toen deze opnieuw naar de Bredabaan werd gebracht, kwam deze in de buurt van het districtshuis. Aangezien daar momenteel werken aan de gang zijn, keert de koers terug naar de omgeving van het Bouckenborghpark. Kleedkamers, medische dienst, … alles heeft opnieuw plaats in de school.

Schaal Sels start op de Bredabaan, de renners rijden over een 200km lang parcours richting Nederland om dan weer naar Merksem te keren en een aantal plaatselijke ronden te rijden. Op hetzelfde moment kunt u in Merksem terecht voor een volledige feestdag met onder andere de Ambachten- en Rommelmarkt en Blokje Rond.

Het volledige parcours vindt u hier terug (pdf): Parcours schaal sels 2013

Bekijk ook ons agenda-item over Schaal Sels 2013.

Bekijk alle activiteiten op 1 september.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.