The Borderline Pipes & Drums naar WK

De Merksemse doedelzakband The Borderline Pipes & Drums was afgelopen weekend de enigste band die vanuit het Europese vasteland naar Glasgow trok. Daar kwamen 225 bands bijeen uit 17 landen voor het wereldkampioenschap. De band uit Merksem werd 11de in haar categorie.

Op 1 juni viel de band ook al in de prijzen. Toen namen ze deel aan de Continentale Competitie voor Pipe Bands in het Nederlandse Kerkdriel. Ze behaalden de derde plaats én de prijs voor meest belovende band.

Wil je de band aan het werk zien? Dat kan in Alden-Biesen tijdens het Schotse Weekend. Dit gaat van start op vrijdag 6 september, The Borderline Pipes & Drums spelen op zaterdag 7 september. Meer informatie is te vinden op de website https://www.scottish-weekend.be.

Bezoek ook de website van The Borderline Pipes & Drums.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.