Ambulance Jan Palfijn betrokken bij verkeersongeval

Disndagmiddag raakte de Falck ambulance van ZNA Jan Palfijn betrokken bij een verkeersongeval. De feiten speelden zich af bij een interventie op de Bredabaan in Merksem. Bij vertrek moest de chauffeur, met patiënt aan boord en met prioritaire signalen aan, terugdraaien op de Bredabaan. Een bus van DeLijn verleende voorrang, maar een tram had de ziekenwagen echter niet gezien omdat het zicht werd beperkt door de bus. 

De tram en ziekenwagen kwamen met elkaar in aanraking. Gelukkig gebeurde alles bij een lage snelheid en vielen er geen gewonden. Ondanks de beperkte snelheid werd de vooras van de ambulance geraakt waardoor deze niet meer kon verder rijden. Een andere ziekenwagen kwam ter hulp.

De ziekenwagen die bij het ongeval betrokken was werd afgevoerd en Jan Palfijn rijdt momenteel rond met een vervangwagen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.