Twee inbraken in werfcontainers

Afgelopen weekend werd op twee plaatsen een werfcontainer opengebroken.

De verantwoordelijke van een bouwwerf aan de Eugeen Meeusstraat ontdekte maandagmorgen dat het hangslot van de container werd doorgeknipt. De benadeelde is een bouwfirma uit Westerlo. Er verdwenen drie elektrische schroefmachines.

Ook op de Bredabaan stalen onbekenden verschillende bouwmachines uit een werfcontainer. Het was een werknemer die ’s ochtends ontdekte dat een ijzeren luik van de container werd open gewrongen en een raam ingeslagen. De dieven gingen aan de haal met een boor- en vijsmachine, een wipzaag, werfsleutels en een frietketel.

De politie onderzoekt beide diefstallen en kijkt of er een mogelijk een verband is.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.