Hinder door nutswerken op de Bredabaan

U heeft het waarschijnlijk al gemerkt, maar de volgende fase in de werken van de Bredabaan wordt al stevig voorbereid.

De verschillende nutsmaatschappijen verleggen of vernieuwen hun kabels en buizen zodat ze passen in het nieuwe wegprofiel.

Momenteel is er al een heel deel gebeurd, maar er staat nog wel wat op het programma:

  • Het kruispunt met de Deurnsebaan is half afgesloten. Het verkeer kan enkel de Deurnsebaan uitrijden en rechtsaf slaan op de Bredabaan. Het is niet mogelijk om van de Bredabaan de Deurnsebaan in te slaan.
    Vanuit de Bredabaan is er een omleiding voorzien via de Oude Barreellei en de Merksemheidelaan naar de Toekomstlaan en zo naar de Deurnsebaan.
    Deze werken zouden als alles goed gaat duren tot en met 27 september.
  • Momenteel is de Doelhofstraat doodlopend op de Bredabaan. Plaatselijk verkeer kan er nog inrijden vanuit de St-Bartholomeusstraat.
  • Als het kruispunt met de Doelhofstraat terug open is zal het kruispunt met de Van Stralenlei tijdelijk worden afgesloten. Deze werken zullen als alles goed loopt ongeveer een week in beslag nemen.

Wij begrijpen dat deze werken hinder met zich meebrengen. De aannemer verwittigt de bewoners en handelaars van de panden waarvoor er gewerkt wordt. De aannemer die deze nutswerken uitvoert is de firma Uniconnect.

Bron Wijkoverleg Merksem

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.