Bibliotheekweek 2013

‘Thuis in de bib’ en ‘Kom binnen en zet u’ zijn de kernzinnen van de Bibliotheekweek 2013. Van 12 tot 20 oktober zorgen de Antwerpse bibliotheekmedewerkers voor de juiste omkadering en sfeer om u echt thuis te voelen in de bib.

We profileren de bib als plek waar het goed toeven is. Een plek midden in de buurt, in de gemeente, de stad. Dicht bij de mensen en open voor alle mensen. De bib is er voor iedereen. Iedereen is er welkom.

In verschillende Antwerpse bibliotheken worden er speciale evenementen op touw gezet om de kernzinnen van deze Bibliotheekweek kracht bij te zetten. In Merksem is er op zaterdag 12 oktober een verwendag in de bib. Vanaf 10 uur zijn er gratis Fair Trade producten door de Wereldwinkel van Merksem. Tussen 10u30 en 15 uur is er een animatiefilm van het prentenboek O Echo van Stan Van Steendam. Als afsluiter is er om 20u15 Doe het zo zacht je kan – muziek en poëzie met Marleen Merckx en Kris Baert.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.