Winterling krijgt verkeersremmende maatregelen

Gezien de wegenwerken op de Bredabaan proberen vele automobilisten een alternatieve route te zoeken om zo hun bestemming te bereiken. Nadeel hieraan is ongetwijfeld dat verschillende tot voor kort rustige straten nu extra verkeershinder ervaren.

Daarom werden er in de Winterling verhogingen op het wegdek aangebracht zodat iedereen zich aan de snelheidsbeperkingen zal houden. Ook een paaltje in het midden van de baan moet ervoor zorgen dat elk voertuig mooi de rechterkant van de baan blijft behouden.

Ook in de Speelpleinstraat werden er verkeersremmende maatregelen genomen. Deze stonden al op de planning en hebben op zich minder met de werken op de Bredabaan te maken. Maar komende van Antwerpen is de as Gildestraat – Terlindenhofstraat – Speelpleinstraat – Kroonplein een door velen gebruikte route om de werken te passeren.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.