Merksem Bevrijd!

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober wordt er gefeest in Merksem. Naar aanleiding van de bevrijding staan er weer heel wat activiteiten op het programma. De feestelijkheden beginnen zaterdag 5 oktober met om 11 uur een herdenkingsplechtigheid op de oude begraafplaats in de Van Heybeeckstraat.

Van 14 tot 17 uur kunnen kids en kindjes in de dreef van Bouckenborghpark terecht voor een jeugdactiviteit (Bredabaan 561).
Al wie zin heeft kan vanaf 14 uur een dansje komen placeren in de feesttent in het Bouckenborghpark, want daar kan ben je te gast op een Bal Populaire met Radio Minerva.
Vanaf 18 uur is het dan de beurt aan DJ Dipsy Doodles. In de loop van de avond komen daar nog dansinitiaties, demonstraties en optredens van Swingzapoppin bij.
Om 23 uur is er vuurwerk voor het kasteel in Bouckenborghpark. Het district heeft de vorige edities verbaasd met telkens een heel verschillend soort vuurwerk. Ook dit jaar zal er weer iets moois te zien zijn. Laat uw oooohs en aaaahs gerust de vrije loop gaan, nadien kan u terug in de tent terecht.

Voor wie zondag de nachtelijke uitspattingen wil wegwerken en met een fris hoofd de zondag in wil gaan, is er de bevrijdingsloop van OLSE AC aan Sportcentrum Rode Loop. Iedereen, van klein tot groot is welkom voor de jeugd- en bevrijdingsloop vanaf 15 uur (Rode Loopstraat 2).

Meer info over de activiteiten op zaterdag
>Meer info over de activiteiten op zondag

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.