Mislukte overval op krantenwinkel

Zaterdagavond rond 17.15 uur probeerde een onbekende man krantenwinkel Babouche aan de Bredabaan te overvallen. De man kwam de winkel binnen, stapte onmiddellijk naar de kassa en bedreigde de uitbaatster met een hamer. De overvaller ging over de toonbank hangen en eiste het geld uit de kassa. De vrouw kon de man echter afschrikken met een knuppel. Hij sloeg zonder buit op de vlucht. Een getuige zag de man wegrennen. Deze getuige ging samen met de politie-inspecteurs op zoek naar de verdachte. Zonder resultaat, want de man kon niet meer anagetroffen worden. Hij blijft op te sporen. De uitbaatster van de krantenwinkel raakte niet gewond. De politie bood de vrouw wel slachtofferhulp aan.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.