OLSE Merksem – Eynatten 24 – 24

OLSE kan de gouden punten van vorige week slechts half verzilveren.

De eerste winstpunten van vorige week zouden OLSE een boost geven, dat dachten we toch, en iedereen leek zegezeker.

De oostkantonners uit Eynatten dachten daar echter anders over.

De eerste helft met ditmaal Dirk Claessens, die zich meer en meer thuis voelt bij OLSE, als prijsschutter bracht een gelijkopgaande spannende wedstrijd met OLSE dat wel steeds de koord hield en bij de rust kon pronken met een 12 – 11 voorsprong.

De tweede helft begon als de eerste maar een iets meer gedreven OLSE kon op het kwartier een 4 punten kloof bij elkaar spelen 21 – 17. Van dan af stokte de motor. Stijn Sterck kon de schijn nog even ophouden en zorgde er in zijn eentje voor dat Eynatten op achtervolgen aangewezen bleef. Hij kon echter evenmin beletten dat Eynatten het door hen zo gegeerde punt toch nog meepakte uit Merksem. Eindstand 24 – 24.

OLSE: Dirk Claessens 7, Stijn Sterck 3,Mats De Coster 3,Wim Verhaegen 3,Johannes Verhoeven 3,Tom Hens 2,Kristof Van Wesemael 2.

Eynatten: Schrueder 7,Luck 4,Jansen 4,Mengelers 4,Vandebergh 2,Pavlov 2,Düttle 1.