Topsportviering : Laureaten gezocht

Op zaterdag 7 december zet het district naar jaarlijkse gewoonte haar topsporters in de bloemetjes. Tijdens deze viering gaat alle aandacht uit naar de sportieve prestaties van inwoners gedurende het jaar 2013. Hebt u individueel of in teamverband deelgenomen aan, of werd u geselecteerd voor een Europees en/of Wereldkampioenschap? Woont u in Merksem en/of bent u aangesloten bij een Merksemse sportclub? Dan komt u in aanmerking om gevierd te worden. Of kent u iemand die voldoet aan bovenstaande criteria? Aarzel dan niet om de sportantenne te contacteren.

Inschrijven doet u door een gemotiveerd sport cv met duidelijke vermelding van de prestatie en sporttak en een kwalitatieve foto door te sturen naar sportantenne.merksem@stad.antwerpen.be

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.