HHV Meeuwen – OLSE Merksem 26 – 30

In en tegen Meeuwen voor de Beker van België.

De thuisploeg begon de wedstrijd met een voorgift van 5 doelpunten, en dit konden ze door de medewerking van een nonchalant spelend OLSE gemakkelijk behouden. Bij de rust keek OLSE dan ook nog steeds tegen een 3 doelpunten achterstand aan 16 – 13.

De tweede helft had de thuisploeg geen antwoord meer op onze hoekspelers Johannes Verhoeven en Jos Riské die om beurten het balletje tegen de netten wierpen. Als dan ook Tom Hens zijn steentje nog ging bijdragen stond er geen maat meer op OLSE. Rustig uit spelend kon ook Franck Ntibashirakandi zijn doelpuntje meepikken en zo de eindstand op 26 – 30 brengen. OLSE geplaatst voor de volgende ronde kan zich nu ontspannen voorbereiden op de 2 degradatietoppers die er in de competitie aan zitten te komen.

Meeuwen: Bekaert-Bonhomme-Broeckmans-Symons 4,Galasso 3,Van Leeuwen 1,Aendekerk 1.

OLSE: Johannes Verhoeven 9,Jos Riské 9,Tom Hens 4,Kristof Van Wesemael 2,Wim Verhaegen 2,Yannnick De Hert 2,Ward De Vos 1,Franck Ntibashirakandi 1.

Guido Hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.