Onthaalavo​nd nieuwe inwoners Merksem

Op donderdag 14 november om 19.30 uur wordt er in het districtshuis van Merksem (Burgemeester Jozef Nolfplein 1) een welkomstdrink georganiseerd voor alle mensen die dit jaar in het district Merksem zijn komen wonen. Het is de bedoeling om hen op deze manier welkom te heten in het district, beter wegwijs te maken en de werking van de stad te verduidelijken.

Bij het binnenkomen krijgen de bezoekers een leuk infopakket. Na een welkomstwoordje kunnen zij in een ongedwongen sfeer grasduinen in de informatie die hen wordt aangeboden door verschillende stadsdiensten en instellingen (bib, politie, jeugddienst, cultuurcentrum, enz.). Er kunnen ook rechtstreekse vragen gesteld worden aan een hele reeks personeelsleden die de stadsdiensten vertegenwoordigen.

Naast het bezoeken van de verschillende informatiestanden, kunnen de bezoekers ook vrijblijvend deelnemen aan een rondleiding. Daarbij kunnen ze nader kennismaken met de verschillende diensten die in het districtshuis gevestigd zijn.

Tijdens de receptie worden er mooie prijzen verloot aan mensen met een volle infokaart. Deze kaart wordt afgestempeld telkens de nieuwe inwoners om info vragen aan één van de standjes. Zo vergroten wij de interesse in het aanbod in de diverse standen en het contact met de medewerkers.

De Merksemse fotoclub zal van iedereen die wil, een mooie foto maken.

Er worden vanavond minstens 124 nieuwe Merksemnaars verwacht.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.