Voorbereidende werken voor fase 2B

Geen tram op zondag 24 november

Op zondag 24 november zal aannemer Van Wellen vlak voor het kruispunt met de Deurnsebaan een wissel leggen voor de tram. Zoals u reeds eerder op deze site kon lezen zal hierdoor de tram die dag niet kunnen rijden. Bovendien zal het ook de nodige lawaaihinder met zich mee brengen. De aannemer blijft doorwerken tot de wissel klaar ligt zodat op maandag de tram opnieuw kan rijden.

De trambus-baan moet hiervoor worden uitgebroken, wat betekent dat ook de bussen vanaf dan op de rijweg moeten rijden.

Om deze werken mogelijk te maken zal op 24 november de tram niet rijden, maar legt de Lijn pendelbussen in. Meer informatie over de omleidingen vindt u op www.delijn.be.

Nieuwe waterleiding in de Frans De L’Arbrelaan

Vanaf maandag 25 november begint Water-link in de Frans de l’Arbrelaan met werken om nieuwe waterleidingen te trekken. Gedurende een tiental werkdagen zal er een totaal parkeerverbod gelden op een mobiele werf die dagelijks een dertigtal meter aflegt. Met andere woorden: elke werkdag is er een ander stuk van 30 meter waarop een parkeerverbod geldt.

De bewoners en handelaars in de straat krijgen nog een infobrief van de aannemersfirma in de bus.

Bron wijkoverleg Merksem

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.