Verdachte van wisseltruc opgepakt

Gisterenochtend kwam bij de politie de melding binnen dat op de Bredabaan in Merksem een winkelier was bestolen en dat hij te voet de verdachte achtervolgde. Die verdachte kon door de politie worden opgepakt in de Irislei.

Tijdens het onderzoek bleek dat de verdachte twee pakjes sigaretten kocht in MP Express, een winkel op de Bredabaan. Hij betaalde met een biljet van 10 Euro. Hij kreeg wisselgeld terug van de winkelier. Toen besliste de man de sigaretten toch niet te nemen. Hij kreeg het geldbiljet terug. Toen de winkelier om zijn wisselgeld vroeg kwam de ‘klant’ een derde keer op zijn beslissing terug en hij wilde de sigaretten dan toch kopen. Ook nu vroeg de winkelier om zijn 10 Euro en er ontstond een discussie. Uiteindelijk liep de klant, zonder betalen én met zowel de sigaretten als het wisselgeld, naar buiten waar hij werd achternagezeten door de winkelier.

De verdachte, een man van 39 jaar uit Antwerpen, werd gearresteerd en overgebracht naar het politiekantoor.

Bron lokale politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.