Senioren en kleinkinderen stellen tentoon

Van woensdag 27 november tot en met woensdag 4 december kan u in de grote hal van het districtshuis terecht om een tentoonstelling te bezoeken, die werd samengesteld met kunst van Merksemse senioren. Ook een aantal van de kleinkinderen dragen hun steentje bij, onder het motto ‘Jong geleerd is oud gedaan’.

U kan genieten van keramiek, borduurwerk, glaskunst, fotokunst, beschilderde miniatuurfietsertjes, keramische wandopbjecten, dichtkunst, speelkaarten, Anton Pieck en schilderkunst zoals aquarel, olieverf, acryl en gemengde techniek.

Tijdens uw bezoek ziet u enkele kunstenaars in actie en wordt er gewerkt aan een gezamenlijk kunstwerk. U kan zelfs een handje toesteken als u zin heeft.

Dit project is een samenwerking tussen het district Merksem en de seniorenraad.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.