Stem OSCARE naar de ING Solidarity Award

Het Merksemse brandwondencentrum Oscare dingt mee naar de ING Solidarity Award. Per provincie worden de 5 besten per categorie (Oscare kan je terugvinden onder provincie ‘Antwerpen’ > ‘Gezondheid’) beloond met 1.000 euro. Dat betekent dat 55 organisaties en verenigingen in de prijzen kunnen vallen! Help Oscare mee in de prijzen vallen! Wat financiële steun is immers steeds welkom.

Waarvoor wordt het prijzengeld gebruikt?

Oscare financiert o.a. onderzoek naar nieuwe behandeltechnieken en littekenbehandelingen ter verbetering van de kwaliteit van leven. We helpen mensen om te leren omgaan met hun brandwonden en littekens. Dit doen ze oa. door het organiseren van lotgenotenactiviteiten, zoals sinterklaasfeest, kaas- en wijnavond,… Voorkomen blijft echter altijd beter dan genezen! Daarom investeren ze ook veel in preventie door het geven van (gratis) lessen en zetten we sensibiliseringscampagnes op. Oscare is nagenoeg volledig afhankelijk van particuliere giften en sponsoring.

Stemprocedure: Deelnemen is eenvoudig.

1. Ga rechtstreeks naar hun profiel via deze link
2. Klik onderaan deze pagina op ‘Stem voor deze vereniging
3. Vul uw emailadres in en bevestig dit
4. Vervolgens krijgt u op het ingegeven emailadres een mail met een link waarmee u uw ‘online stemming’ dient te bevestigen.
5. U heeft nu geldig gestemd
6. Herhaal bovenstaande voor alle andere emailadressen waarover u beschikt.

Per emailadres kan je slechts eenmaal stemmen. Stemmen kan tot 12 december!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.