OLSE – Neerpelt 27 – 41

OLSE in zijn hemd gezet

En zelfs dat is nog zacht uitgedrukt want zelfs dat hemd hadden ze niet meer aan.

Qerini beleefde de 30 minuten van zijn leven, de OLSE verdediging bleef maar hoog uitstappen tegen beter weten in. Qerini bedankte hiervoor met 8 doelpunten en 20 assists in de eerste helft. Het scoreverloop ging dan ook over 1 – 3 naar 6 -12 op het kwartier en bij de rust konden we naar een troosteloze 12 – 25 kijken op het scorebord.

De tweede helft liet Neerpelt ons gelijke tred houden, ze speelden de hele tijd met hun bankzitters en zo laat de eindstand 27 – 41 duidelijk zien dat we niet beter kunnen of willen of strooiden we zand in de ogen van de talrijk opgekomen Sasja-delegatie en tappen we volgende week uit een ander vaatje in de derby?

OLSE: Jos Riské 7,Johannes Verhoeven 6,Tom  Hens 4,Yannick De Hert 2,Mats De Coster 2,Kristof van Wesemael 2,Dirk Claessens 2,Wim Verhaegen 1,Franck Ntibashirakandi 1.

Neerpelt: Qerini 10,Munkacsi 8,Vandenhoed 5,Kuik 4,Barnyak 4,Van Criekinge-Winters-Sonogy-Spooren 2,Hoefnagels-Ivanov 1.

Guido Hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.