Infovergadering start werken fase 2B Bredabaan

Als de weersomstandigheden het toelaten, start in december de heraanleg van de volgende fase (fase 2B) van de Bredabaan. Het gaat om het onpare gedeelte van de Bredabaan tussen de Borrewaterstraat en de Deurnsebaan. Tijdens de infovergadering krijgt u concrete informatie over de uitvoering van de werken en wat dit voor u als bewoner of handelaar in de werfzone inhoudt.

U bent welkom op 10 december om 18.30 uur in het districtshuis van Merksem, Burgemeester Jozef Nolfplein 1, 2170 Merksem.

Om deze avond vlot te laten verlopen vraagt men u om vooraf in te schrijven. Dit kan via deze link (uw mail programma zal automatisch openen) of via een mail naar wijkoverleg.merksem@stad.antwerpen.be.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.