20 jaar kerstmarkt Jozef Buerbaumstraat: een feest!

Het is feest in de Jozef Buerbaumstraat! Op zaterdag 14 december vindt namelijk de 20ste kerstmarkt plaats! De buurtbewoners en alle medewerkers van de kerstmarkt Jozef Buerbaumstraat heten u allen van harte welkom. Ook dit jaar gaat de integrale opbrengst naar een aantal gezinnen en organisaties die deze steun tijdens de kerstperiode hard kunnen gebruiken: “het voor hen een beetje méér Kerstmis maken”, dat is het doel! Van 12u tot 19 u kunt u volop genieten van de hartelijke sfeer, de verzorgde kraampjes, de snuisterijen, kerstartikelen, de verwarmde tent, …

Wie de kerstmarkt eerder een bezoek bracht, weet dat de medewerkers van de kerstmarkt u met een warm hart ontvangen. Jong en oud kunnen hun hartje ophalen aan de kraampjes: leuke spelletjes zoals viskraam, rad, tombola wisselen zich af met heel wat lekkers: iedereen vindt ongetwijfeld zijn gading tussen soep, broodjes, glühwein, jenever, smoutebollen, pannenkoeken, …!

Verschillende koren en muziekgroepen zorgen steeds voor sfeervolle muziek: het kinderkoor van Sint-Ludgardis, de gemengde koren Langen Asem uit Brasschaat alsook ons eigen Cantemus en de Koninklijke Harmonie Sint-Bartholomeus zullen erbij zijn. Nog meer sfeer wordt gebracht door ropeskipping Jump-It uit Schoten en de vendelzwaaiers Jovolka uit Kapellen. In de verwarmde tent kan u genieten van heerlijke pannenkoeken, koffie met taart en Patrick De Deken zorgt naar jaarlijkse gewoonte voor gezellige achtergrondmuziek. Mis dus deze feesteditie zeker niet!

Ook een financiële bijdrage is van harte welkom op volgend rekeningnummer:
751-0038792-32 van VZW Kerstmarkt Jozef Buerbaumstraat p/a Jozef Buerbaumstraat 59, 2170 Merksem.

Bekijk ook de website voor meer informatie: www.kerstmarkt.webs.com

Programma zaterdag 14 december 2013

10u00: start petanquetornooi
12u00: Begin van de 20ste kerstmarkt
13u00: Officiële opening van de 20ste kerstmarkt
13u05: Kinderkoor Groenendaal Merksem
13u30: Kinderkoor Sint-Ludgardis Merksem
14u00: Ropeskipping Jump-It Sint-Job in ’t Goor
14u15: Vendelzwaaiers Jovolka Kapellen
14u30: Gemengd koor Langen Asem Brasschaat
15u00: Busokoor Sint-Jozef Luchtbal
15u15: Koninklijke Harmonie Sint-Bartholomeus Merksem
16u00: Gemengd koor Cantemus Merksem
doorlopend in de verwarmde tent : stemmige muziek gebracht door Patrick De Deken
19u00: einde van de 20ste kerstmarkt

Sfeer alom met gezellige kerstmuziek, sfeerverlichting, bezoek van de kerstman en de typische kerststal.
Doorlopend allerlei lekkernijen, viskraam, ballenkraam, tombola, rad, crea allerhande, kerstgeschenken, kerststukjes, ballonwedstrijd, jenever, glühwein, fruit en snoep, cake, pannenkoeken, smoutebollen, taart, dranken allerlei …

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.