Verdeling eindejaarsverlichting Bredabaan

De Bredabaan wordt heraangelegd van de Minister Delbekelaan tot de Molenlei. Met in elke rijrichting een rijstrook, een fiets- en voetpad, nieuwe traminfrastructuur en parkeerstroken Ook het Burgemeester Nolfplein krijgt een volledig nieuw uitzicht.

De werken vorderen zienderogen, er wordt met man en macht gewerkt om de Bredabaan weer in zijn volle glorie te herstellen. Als gevolg van die werken, kan er niet over de ganse Bredabaan eindejaarsverlichting gehangen worden. Om de winkels toch een extra feestelijk tintje te geven, bieden de stedelijke dienst Werk en Economie en het Merksemse districtsbestuur gratis bijkomende sterren met verlichting aan. Elke handelaar werd uitgenodigd om per handelszaak twee sterren af te halen in het districtshuis. Ook na afloop van de eindejaarsperiode mogen de handelaars deze sterren bijhouden, zodat ze hun zaak ook volgend jaar weer sfeervol kunnen inrichten.

De eerste ornamenten werden op 5 december verdeeld in het districtshuis. Ook de dienst Werk en Economie was vertegenwoordigd. De aanwezige handelaars kregen naast de eindejaarssterren ook meer informatie over de ondersteuning van een nieuwe winkeliersvereniging.

Ter afronding werd er getoast op dit initiatief, dat ongetwijfeld het startschot geeft van een open dialoog tussen district en handelaars.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.