Verkeershinder verwacht op Bredabaan richting Kapellen-Brasschaat

Vanaf morgenochtend tot eind deze week verwacht de politie zware verkeershinder op de Bredabaan in de rijrichting van Kapellen en Brasschaat. Een aannemer moet dringende werken uitvoeren ter hoogte van de Renault-garage in Schoten. Als gevolg hiervan blijven er slechts twee rijstroken beschikbaar: één in de rijrichting Kapellen en één in de rijrichting Brasschaat. Uiterlijk vrijdag moet het probleem opgelost zijn.

Er waren reeds werken aan de gang op de Bredabaan in Schoten. Dinsdag speelde de aannemer een boorkop kwijt tijdens een ondergrondse boring. Deze kop bevindt zich momenteel onder het wegdek van de busstrook. De aannemer moet een gat van 4 meter breed en 4 meter diep maken om de boorkop te recupereren.

Deze dringende werken starten woensdagochtend om 7 uur en zouden donderdagmiddag moeten eindigen. Als de aannemer vaststelt dat er nog meer ondergrondse schade is aangericht, kunnen de herstellingswerken verder uitlopen tot vrijdagavond 22 uur.

De politie verwacht tijdens de spitsuren zware verkeershinder in de richting van Kapellen en Brasschaat.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.