Gewapende overval op Prémaman

Donderdagavond rond 17.15 uur pleegden twee gewapende en gemaskerde mannen een overval op de Prémaman winkel aan de Bredabaan nr 885. Op dat ogenblik was er één winkelbediende in de zaak. De 31-jarige vrouw stond aan de kassa, toen de twee overvallers plots naast haar stonden. Eén van hen richtte een wapen op haar en beval haar om de kassa te openen. Nadien werd de vrouw ook gedwongen om de kluis open te maken. De daders namen al het geld mee. Het slachtoffer werd gedwongen om op de grond te gaan liggen. De daders knevelden haar aan handen en voeten. Toen ze ervandoor waren gegaan, slaagde de vrouw er in om de hulpdiensten te verwittigen met een draagbare telefoon. De politie kwam snel ter plaatse. Er werd onmiddelijk een zoekactie gestart. Ook de politie van Schoten zocht mee naar de overvallers. Ondertussen kwam het labo van de federale politie ter plaatse voor een sporenonderzoek. De winkelbediende was in shock. Ze werd opgevangen door politiemensen van slachtofferzorg.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.