OLSE Merksem – Tongeren 21 – 37

Olse kon vandaag geen beroep doen op Kristof Van Wesemael, Wim Verhaege en Jasper Mendes, Maar we verwelkomen wel Koen Roggeman die eindelijk terug thuis is en al meteen tegen zijn oude team kon aantreden.

OLSE was in de aanvangsfase duidelijk gemotiveerd en werd meegesleept in het enthousiasme van Koen Roggeman, vooral Tom Hens had de smaak te pakken. Via 2 – 0 en 4 – 3 na 10 minuten ging het halfweg de eerste helft naar 6 – 6. De afwezigheid van onze 3 gekwetsten deed zich nu gevoelen en Tongeren bracht bij de rust een logische 11 – 18 op het scorebord.

De tweede helft gaf eenzelfde spelbeeld, OLSE onder impuls van Johannes Verhoeven hield gelijke tred met Tongeren tot 19 – 26 een kwartier voor tijd. Dan deed de vermoeidheid zich weer gevoelen en Tongeren kon hiervan rustig gebruik maken om via 19 -34 met nog 5minuten te gaan, de 21 – 37 eindstand op het scorebord te zetten.

Voor OLSE komt de winterpauze net op tijd, de kleine hinderlijke kwaaltjes kunnen volledig genezen zodat we er half januari opnieuw tegenaan kunnen gaan.

OLSE: Tom Hens 6,Johannes Verhoeven 5,Koen Roggeman 3,Jos Riské 3,Sander Gebruers 2,Stijn Sterck 2.

Tongeren: Tasevski 10,De Beule 7,Tica 5,Bolaers 5,De Visch 3,Schepers 2,Idahosa 2,Gava 1, Stulens 1,Guerde 1.

Guido Hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.