Inbrekers proberen kluis Carrefour open te slijpen

Woensdagochtend rond 8.15 uur wilde een werknemer van Carrefour de winkel aan de Bredabaan openen. Toen hij merkte dat de elektrische deuren niet openden, verwittigde hij onmiddellijk de politie. Binnen ontdekten de inspecteurs dat de kluis die in een bureelruimte stond, aan het smeulen was. Er hing rook en een verbrande geur in het gebouw. De brandweer werd onmiddellijk opgeroepen. Die haalde de kluis naar buiten. Daar deden ze de nodige bluswerken. Eerder die nacht hadden buurtbewoners twee mannen de winkel zien buitenkomen. De inbrekers probeerden de kluis te openen met een slijpschijf. Dit is echter niet gelukt. Door de hitte is de kluis beginnen smeulen. Op het eerste zicht werd er niets gestolen. De politie voert een onderzoek. Daarbij wordt ook het labo ingezet om mogelijke sporen te onderzoeken. Ook de beelden van de bewakingscamera’s van de winkel zullen onderzocht worden.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.