Sporting A nodigt Antwerpenaars met goede loopvoornemens uit

Op zondag 12 januari organiseert Sporting A in het kader van de loopcampagne 2014 een loopmoment in vijf Antwerpse parken. Iedereen is welkom om zijn goede loopvoornemens in praktijk om te zetten. Voor Merksem gaat er een Ijsberenloop door in het Fortje.

Het begin van een nieuw jaar brengt goede voornemens met zich mee. Januari is net na de feestdagen dan ook hét perfecte moment om te beginnen sporten. Lopen is nog altijd de populairste sport bij Antwerpenaars: laagdrempelig, goedkoop en leuk. Met een loopgids vol tips en weetjes voor beginnende lopers en een uitgebreid loopluik online op www.antwerpen.be/lopen zet Sporting A heel de stad aan het lopen.

Hou je van sporten? Kan je genieten van een leuke activiteit in het koude winterweer? Kom dan naar de ijsberenloop op zondag 12 januari 2014. Kies zelf de afstand, die je wil lopen en geniet nadien van een banaan, een lekker warm soepje, vuurkorven, muzikale begeleiding in een winters gezellige sfeer.

 De ijsberenloop legt de link tussen winter en sporten. Want tijdens de winter duidt de thermometer temperaturen aan die sommige sportievelingen ontmoedigt. Moet je dan helemaal geen sport meer doen? Sporten is en blijft goed voor je gezondheid want ons organisme past zich aan de kou aan. Kom daarom mee lopen en geniet van de winterse sfeer!

Tussen 6 en 19 januari wordt de nieuwe loopcampagne van de stad Antwerpen gelanceerd. Op deze ijsberenloop kan je alvast kennis maken met de loopcampagne op een actieve en gezonde manier!!

Wanneer?  Zondag 12/01/2014 tussen 10 en 12 uur Waar? Fort van Merksem (aan de brug) Deelname? gratis

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.