Keepersdag

KMAN organiseert een keepersdag keepers geboren tussen 1998 en 2009. De Keeperdag wordt georganiseerd op maandag 3 maart tijdens de krokusvakantie. Deze dag bestaat uit een voormiddag training – gezamenlijk middagmaal en een namiddagtraining.

De trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers en zal doorgaan op het kustgrasveld in Jef Mermansstadion.

Heel de Keeperopleiding is in handen van Mark De Locht, die zijn ervaring en opleiding zal gebruiken om het niveau en de kwaliteiten van de doelmannen naar boven te brengen. Mark heeft zijn eigen “Keeperschool” en heeft zijn ervaring opgedaan als:   Keepertrainer Nationale Jeugd GBA + stage Ajax –Senior Keepertrainer Derde Nationale Willebroek/Meerhof – Keepertrainer Beloften Waasland Beveren en sinds 2 jaar Keepertrainer bij Kon. Merksem Antwerpen Noord SC. Tevens is hij ook in bezit van alle Diploma’s Keepertrainer Heizelschool en Trainer Coach doelmannen in Nederland.
 
Kostprijs voor deze doorgedreven trainingsdag bedraagt 20€
Inschrijving + betaling  voor deze “ Keeperdag “ moeten  per mail ( mark.delocht@telenet.be) bevestigd worden en dienen te gebeuren voor 24 februari.
Inschrijving is pas geldig na storting van 20€ op rekeningnummer  733-0520909-49 met vermelding van Deelname Keeperdag + Naam doelman

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.