Inbraken

De politie maakt melding van 2 inbraken vorige week.

Inbraak in Jeff’s Café

De uitbater van Jeff’s Café, Sint-Franciscusplein 21, stelde donderdagmiddag vast dat de afdekplaat, die de toegang naar de kelder afsluit, was omgeplooid. Vermoedelijk zijn inbrekers via die weg naar binnen geraakt want in het café stond de deur naar de kelder open, wat niet gebruikelijk was. Een plasmascherm was met brute kracht van de muur gehaald waardoor een ruit, de muur zelf én het scherm waren beschadigd. Hierdoor was het scherm volledig gebarsten. Het vernielde toestel werd door de daders achtergelaten op een zitbank in het café. Uit de kassa was wat geld gestolen. De daders maakten ook een projector, een TV en een dvd-speler buit. Van die daders ontbreekt momenteel nog elk spoor.

Inbraak in McDonalds

Medewerkers en een verantwoordelijke van het restaurant McDonalds, gevestigd aan de oprit van de autosnelweg op de Bredabaan, stelde maandagmorgen vast dat er in de zaak was ingebroken. Een ruit was stukgeslagen om naar binnen te geraken. Een deel van de elektrische installatie was buiten werking gesteld, leidingen waren losgerukt. Vermoedelijk werd dit door de daders gedaan om de alarminstallatie buiten werking te stellen.

Uit één van de privélokalen van het restaurant werden twee kluizen gestolen. Wat de precieze inhoud van die kluizen was kon nog niet worden meegedeeld. Van de inbraak en diefstal zijn mogelijk bruikbare camerabeelden gemaakt. Die zullen aan de politie ter beschikking worden gesteld. Van de daders ontbreekt elk spoor.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.