OLSE – Bocholt 30 – 33

Ik doe het niet graag en probeer steeds objectief te zijn en de scheidsrechters te beschermen MAAR er zijn grenzen.

Limburg Limburg allein.

Van bij de aanvang was het duidelijk Bocholt mocht geen twee keer op rij verliezen, en daar zouden de “onpartijdigen” wel voor zorgen. Als rasechte Olseeër zou je er Sasja supporter van worden. Als het zo moet dan hoop ik en dat meen ik echt dat Sasja kampioen van België wordt en de Limburgers het nakijken geeft.

Van bij het beginsignaal gaf OLSE duchtig weerwerk aan Bocholt. Dit resulteerde op het kwartier in een 8 – 7 stand en zelfs met de uitgesproken hulp van de scheidsrechters kon Bocholt niet beletten dat OLSE de rust kon bereiken met 18 – 16.

De tweede helft konden de Limburgers van hun numerieke meerderheid, acht en een halve speler (Martens krijgt het voordeel van de twijfel) tegen 7 van Merksem, gebruik maken om OLSE na 15 minuten op een 22 – 25 achterstand te zetten. Wie dacht dat OLSE nu echt wel kopje onder zou gaan kwam echter bedrogen uit. Met snel, gevarieerd spel en vol overgave kwam OLSE terug in de wedstrijd 5 minuten voor tijd stond het opnieuw 28 – 29. Maar als je niet mag winnen kan je ook niet winnen en alweer enkele dubieuze beslissingen verder stond de eindstand 30 – 33 op het scorebord.

Uitblinkers noemen bij OLSE sta me toe om dit vandaag niet te doen iedereen gaf het beste van zichzelf, en dit opent perspectieven voor het verdere verloop van de competitie. OLSE is een strijdvaardig geheel en daar is de hand van Lars Bertels niet vreemd aan.

Vandaag is het dubbel jammer dat we dit seizoen, na zijn zwaar verkeersongeval, niet meer op Koen Roggeman kunnen rekenen. We wensen hem langs deze weg in ieder geval een spoedig herstel en hopen dat we hem in de loop van volgend seizoen terug in geel blauwe kleuren zien rondlopen.

OLSE: Joost Vanderhallen 11,Tom Hens 5,Sten Dielen 3,Wim Verhaegen 3,Johannes Verhoeven 2,Jos Riské 2,Dirk Claessens 2,Sander Gebruers 1,Stijn Sterck 1.

Bocholt : Kedziora 9,Lenders 8,Valkenborgh 6,Wertelaers 3,Beamont 3,Kittel 2,Cremers 1,Mrowiec 1.

Guido Hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.