Week van de poëzie

Tijdens de Week van de Poëzie, van 27 januari tot 2 februari, worden gedichten en foto’s van Merksemnaars op een mooie manier samengebracht.

Elk jaar wordt aan de inwoners, leerlingen en leden van fotoclubs in Merksem gevraagd om deel te nemen aan de Week van de Poëzie. De editie van 2014 heeft als thema ‘Verwondering’. Een vrij moeilijk thema, maar toch kwamen er heel wat inzendingen binnen: 201 gedichten en 101 foto’s. Na rijp beraad selecteerde de jury 35 gedichten en 35 foto’s. Die worden samengebracht in een mooie brochure, en alles wordt ook opgesteld langs een Poëzieroute in het gemeentepark Roosendael, de Parkweg en bibliotheek Park. Laat u verrassen door de Merksemse dichters en fotografen! De wandeling door het park is gratis, en ook de brochure is gratis te krijgen in het districtshuis, het cultuurcentrum en de bib.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.