Slorarock Rally

Op 8 maart nemen 5 bands het tegen elkaar op in de Slorarock rally te Bouckenborgh. Ze strijden voor de laatste twee podium plaatsen op het hoofdpodium van Slorarock.

VZW Slorarock en Chiro Sloratokels organiseren dit jaar reeds voor de vijfde keer Slorarock, een festival voor en door jongeren te Merksem. Voor de derde maal wordt voorbereidend ook een rock rally georganiseerd. Vijf Antwerpse bands nemen het in JC Bouckenborgh tegen elkaar op, enkel twee bands kunnen doorgaan.

Loud Saturday, Tungsten, The Fucked Up Finches, After Hours en Jakobistan nemen het tegen elkaar op. Eén band zal door een Jury gekozen worden, de andere band wordt mee door het publiek gekozen. Na bekendmaking van de winnaar geeft de organisatie een gratis vat en wordt er nog een feestje gegeven met behulp van DJ’s Pat VD, Schuuruur en Bengo. De eerste band begint om 17.00, bekendmaking is om 21.00. Tot 20.00 is de toegang gratis, vanaf 20.00 is het €3. Voor meer info kan je terecht op de website of Facebook pagina.

Slorarock rally
8 maart 2014
16.45 – 03.00
JC Bouckenborgh, Bredabaan 559 2170 Merksem

www.slorarock.be
www.facebook.com/slorarock
www.twitter.com/slorarock
VZW Slorarock Wijngaardberg 48 2170 Merksem
info@slorarock.be

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.