Auto-inbreker betrapt en even later gearresteerd

In de nacht van zondag op maandag, om 3.20 uur, werd een bewoonster van de Hooimate in Merksem gewekt door geluid op straat. Toen ze aan het raam ging kijken zag ze een man die de wagen van haar buren aan het doorzoeken was. Ze belde onmiddellijk de politie en ze bleef de verdachte in het oog houden.

Die verdachte slaagde erin om ook andere wagens die wat verderop in de straat stonden te openen en te doorzoeken. De politie was snel ter plaatse. De verdachte kon worden opgepakt in de Remershoek. In zijn zakken werden enkele gsm’s, een fototoestel, een zaklampje, een tankkaart en andere kleine spullen en kleingeld teruggevonden. Een aantal van die zaken was gestolen uit drie wagens in de Hooimate. De eigenaars kregen hun eigendommen terug. Waar de andere spullen vandaan komen wordt nog onderzocht.

De 35-jarige verdachte werd gearresteerd. Hij maakte gebruik van zijn zwijgrecht. Hij werd inmiddels voorgeleid op het gerechtshof.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.