Finale Scholencross – Fort van Merksem

Zaterdag 8 februari stond de laatste Merksemse scholencross van dit schooljaar gepland: de scholencrossfinale in het Fortje van Merksem.

Reeds wekenlang werden er voorbereidingen getroffen om er weer een loopfeest van te maken. Inschrijvingen bijhouden, affiches maken, catering in orde brengen, medewerkers ronselen,… alle voorafgaande taken werden weer met veel inzet tot een goed einde gebracht.

Vanaf 14 uur werd reeks na reeks in gang gezet, waarbij er uiteindelijk bijna 270 kinderen van het tweede tot het zesde leerjaar zo goed mogelijk probeerden te presteren voor zichzelf, maar ook voor hun school.

Steeds een moment waar heel wat jeugdatleten van Olse zich kunnen tonen tegen een voetballer, tennisser of muzikant. Het ging de 55 Olseërs bijzonder goed af!

Daarna was het de beurt aan de Kabouters -kinderen van de kleuterklas en het eerste leerjaar- die weer in groten getale deelnamen aan hun jaarlijks hoogtepunt!

Maar liefst 150 oudere broers, zussen, ouders en andere sympathisanten trokken daarna hun loopschoenen aan en kozen voor afstanden van 1200m tot 4800m.

Met een totaal van 470 kinderen en ouderen was dit ongetwijfeld weer een geslaagde editie!

Alle uitslagen kunnen raadgepleegd worden via de website van Olse AC: www.olseac.be.

Bron OLSE AC

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.