De Merksemse secundaire scholen stellen zich voor

Op maandag 17 februari 2014 van 19.30 tot 21 uur, organiseert jeugddienst Merksem in samenwerking met de Merksemse scholen, de Scholeninfobeurs. Ouders die op zoek zijn naar een geschikte school, zijn welkom in het districtshuis voor meer informatie over alle secundaire scholen in Merksem.

De Scholeninfobeurs is een uniek moment waarop ouders en kinderen geïnformeerd worden over de verschillende scholen in Merksem. Er zijn scholen aanwezig uit het stedelijk, het vrij en het gemeenschapsonderwijs. Alle secundaire scholen uit Merksem zijn trouwens vertegenwoordigd. De infostands bieden een concreet antwoord op alle vragen omtrent scholen.

Deze scholen zijn vertegenwoordigd:

  • Sint-Eduardusinstituut
  • Sint-Ludgardisschool
  • Groenendaalcollege, Katholiek Scholen-centrum JOMA
  • Gemeenschapsonderwijs Merksem Middenschool en Koninklijk Atheneum
  • Stedelijk Handelsinstituut
  • Sint-Elisabeth instituut
  • Stella Marisinstituut

Voor meer informatie kan u terecht bij de jeugddienst via het telefoonnummer 03 646 76 00 of jeugddienst.merksem@stad.antwerpen.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.