AMF 2014

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 juli 2014 vindt de tweede editie van Antwerp Metal Fest plaats. De affiche wordt pas in later deze maand bekend gemaakt. De eerste editie speelden o.a. Diablo Blvd., Knuckledust (UK), Leng Tch’e, Death Before Dishonor (US) en Napalm Death… en misschien sta jij dit jaar op de affiche, want AMF gaat opnieuw op zoek naar de gepaste opener via vi.be!

Antwerp Metal Fest vindt het immers belangrijk om lokale bands te steunen. Dus krijgen vier groepen uit het hardcore- en metalgenre de kans om de tweede editie van het festival in het Bouckenborghpark te Merksem te openen.

Iets voor jou? Schrijf je dan nu in voor de Antwerp Metal Fest Contest. De jury selecteert uit de inzendingen tien bands die het tegen elkaar zullen opnemen op 28 en 29 maart in jongerencentrum Bouckenborgh in Merksem. Twee bands winnen een publieksprijs en spelen op het zijpodium van Antwerp Metal Fest. De twee bands die een juryprijs winnen krijgen een plek op het hoofdpodium! Speel je metal of hardcore en heb je zin in een killer speelkans? Schrijf je dan voor 20 februari in!

Zorg dat er 3 tracks op je vi.be profiel staan! Zorg verder dat je profiel volledig is: voorzie een korte bio, vermelding van de bandleden (naam, functie, leeftijd, woonplaats), invloeden, concertkalender, en eventueel foto’s. (Nog geen vi.be-profiel? Registreer je)

 Schrijf je in via  http://beta.vi.be/antwerpmetalfest

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.