Toonmoment definitief ontwerp Rerum Novarumlaan

Na een infovergadering betreffende de heraanleg in april 2012 werden de opmerkingen van de verschillende werkgroepen verwerkt tot een definitief ontwerp. Dit definitief ontwerp is te bekijken op 27 februari in de refter van Sint-Lutgardis.

Het ontwerpteam verwerkte na de laatste infovergadering de verschillende opmerkingen uit de werkgroepen waar mogelijk mee in het ontwerp. Bij verschillende diensten werd advies ingewonnen en ook deze adviezen werden mee verwerkt in het definitief ontwerp voor de vernieuwing van de Rerum Novarumlaan. Dit definitief ontwerp kan u komen bekijken op onze infotentoonstelling.

Omdat er ook iemand aanwezig zal zijn van de KVO- scholengemeenschap kan u een allereerste blik werpen op de toekomstige invulling van het huidige TRN-gebouw.

Op donderdag 27 februari 2014 tussen 14 en 16 uur en van 19 tot 21 uur bent u van harte welkom in de refter van het Sint-Lutgardis, Rerum Novarumlaan 84, 2170 Merksem.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.