De geboorte van het Licht

Nog tot eind deze maand kunt u in Bibliotheek Park terecht voor de tentoonstelling “De geboorte van het Licht”. In deze tentoonstelling kunt u kennismaken met het werk van Chiara. Ze schildert vooral landschappen om reisimpressies vast te leggen.

Martine Scherrens (artiestennaam Chiara) is geboren in Roeselare. Zij volgde opleiding in de accademie in Gent en aquarelschool in Namen. Zij nam privélessen bij Françoise van Re en Ilse Le Loupe en nam deel aan een workshop aan het Gardameer Italië.

Chiara stelde al enkele keren tentoon onder meer in het kasteel van Schoten, in Bouckenborgh Merksem, het Rivierenhof in Deurne en de Desguinlei in Antwerpen.

De tentoonstelling is gratis te bezixhtigen tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.