OLSE – Tournai 23 – 29

Status Quo

De eerste speeldag van de play downs bracht de eerste 3 tegen de laatste 3, en de logica werd gerespecteerd. Geen van de 3 laatste ploegen kon bonuspunten bemachtigen.

OLSE en Tournai begonnen sterk verdedigend aan de wedstrijd, na 10 minuten wees het scorebord 2 – 3, en Tournai liet OLSE niet 1 keer aan de leiding komen. Via 7 – 10 na 20 minuten kwam OLSE bij de rust, dankzij Dirk Claessens terug in het vaarwater van Tournai 11 – 12.

De eerste 10 minuten bleef OLSE, gestuwd door een aanvallend en verdedigend sterk spelende Wim Verhaegen, aanklampen 15 – 18. Even een dipje en Tournai maakte hier handig gebruik van om 10 minuten voor tijd een veilige 15 – 21 op het bord te zetten. Hoe OLSE ook probeerde Tournai speelde de wedstrijd rustig uit 23 – 29 was de eindstand.

OLSE : Wim Verhaegen 5, Dirk Claessens 5,Kristof Van Wesemael 4,Yannick De Hert 4,Johannes Verhoeven 3,Tom Hens 1,Stijn Sterck 1.

Tournai: Fatoux 8,GJ Mathijs 8,Olexiouk 3,R Mathijs 3,Dhaene 2,Ndongmo 2,Grenez 2,Rose 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.