Scheldeprijs : Mogelijke verkeershinder

Deze middag wordt de Scheldeprijs gereden. Dit kan voor verkeershinder zorgen. De wedstrijd start officieus aan het MAS omstreeks 12u15 om dan richting Schoten te trekken voor de officiële start op de Churchilllaan. De doortocht gaat via de Noorderlaan over de burgemeester Jozef Masurebrug – Victor Govaerslaan en dan via de Maantjessteenweg – Ringlaan – Merksemheidelaan naar Schoten. Daar zouden de renners tegen 12u30 moeten aankomen. Aangezien de renners eveneens de Bredabaan kruisen, wordt dit kruispunt tijdelijk afgesloten.

Via Schoten gaan de renners richting Brecht en Meer om dan via o.a.  Hoogstraten, Rijkevorsel, Beerse, Wechelderzande terug te keren naar Oelegem en  Schilde. Zo komen ze dan uiteindelijk terug naar Schoten. In Schoten worden er nog lokale toeren gereden die ook aan het kruispunt Winkelstap-Eethuisstraat passeert en ook via de Metropoosltraat aan het Albertkanaal passeert.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.