Winkeldievegge betrapt na dubbele slag

Een 21-jarige Nederlandse vrouw werd zaterdagmiddag betrapt op winkeldiefstal bij Colruyt op de Groenendaallaan in Merksem. De winkeldetective had gezien hoe de dame goederen uit de parfumerieafdeling in haar handtas stak en zonder te betalen naar buiten wandelde. Hij kon de verdachte staande houden en verwittigde de politie. Toen agenten haar fouilleerden, ontdekten ze dat ze boven haar ondergoed nog een tweede beha droeg met het prijskaartje nog aan. In haar wagen troffen ze een bijpassend slipje aan. De vrouw gaf zelf toe dat ze de lingerie even voordien had gestolen bij Hunkemöller op de Bredabaan.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.