Vrouw zwaargewond na verkeersongeval

Zondagavond rond 22.19 uur raakte een 44-jarige vrouw levensgevaarlijk gewond bij een verkeersongeval aan het kruispunt van de Maantjessteenweg en de Moeshofstraat. Twee getuigen zagen een BMW met een hoge snelheid uit de richting van de Bredabaan komen. De 23-jarige bestuurder negeerde het rode verkeerslicht. Net op dat moment reed de vrouw met haar Skoda Octavia het kruispunt op vanuit de Moeshofstraat. Door de klap vloog het voertuig van het slachtoffer overkop en landde op zijn dak. De vrouw werd zwaargewond overgebracht naar het Stuivenbergziekenhuis. Twee passagiers van 17 jaar uit de Skoda raakten lichtgewond. In de BMW zaten 4 passagiers. Eén daarvan, een 20-jarige jongeman, raakte ook lichtgewond. Het verkeersongevallenonderzoeksteam van de politie kwam ter plaatse om de precieze omstandigheden van het ongeval verder te onderzoeken.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.