OLSE – Nelo 26 – 32

Nelo begon het best aan de wedstrijd 0 – 2 maar Dirk Claessens bracht na 5 minuten de stand weer in evenwicht. Opnieuw kon Nelo een kloofje slaan 3 – 6 maar Kristof Van Wesemael en Tom Hens brachten op het kwartier OLSE terug langszij 8 – 8. OLSE kreeg nu enkele 2 minuten straftijden na elkaar en een uitgekookt Nelo maakte hiervan gebruik om OLSE bij de rust tegen een 11 – 17 stand te doen aankijken.

De tweede helft zette OLSE goed aan en dit resulteerde na enkele minuten in een 13 – 17 tussenstand. Een uitgekookt Nelo liet OLSE echter niet korter komen en zij controleerden de wedstrijd rustig uit. Via 22 – 28 kwam de eindstand 26 – 32 op het scorebord.

OLSE: Kristof Van Wesemael 5,Tom Hens 5,Dirk Claessens 5,Johannes Verhoeven 3,Stijn Sterck 2,Jos Riské 2,Yannick De Hert 1, Sander Gebruers 1,Wim Verhaegen 1,Joost Vanderhallen 1.

Nelo: Van den Hoed 8,Qerini 8,Winters 6,Somogyi 3,Hoefnagels 3,Spooren 2,Barnyak 1,Kuik 1.