Graafmachine gevonden via GPS

Werknemers van Elweco, een firma uit Maasmechelen, stelden dinsdagochtend vast dat een graafmachine gestolen was op hun werf op de Bredabaan in Merksem. Aangezien er in de gestolen Bobcat een gps-tracker was ingebouwd, kon de eigenaar op eenvoudige wijze de locatie van de machine terugvinden.

Deze werd maandagavond om 21.20u gestolen op de Bredabaan en werd via de E34 weggebracht om tegen 22.28u achtergelaten te wordenop de parking van Mega Speelstad in het Kempense Wechelderzande. De politie  werd onmiddellijk op de hoogte gesteld en ging ter plaatse.

Blijkbaar had een vrachtwagenbestuurder met een medewerker van Mega Speelstad ’s gesproken. Die had hem verteld dat hij de graafmachine later op de dag zou komen ophalen. Aan de hand van de camerabeelden van Mega Speelstad kon de eigenaar van de vrachtwagen geïdentificeerd worden. De graafmachine werd terugbezorgd aan de firma Elweco.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.