Eynatten – OLSE 29 – 37

OLSE verschaft zichzelf opnieuw wat ademruimte.

Na een gelijk opgaande eerste helft waarin OLSE slechts op 1 moment eventjes de leiding uit handen moest geven bij 6 – 5 na 10 minuten, wezen de bordjes 16 – 16 bij de rust een billijke stand met 2 ploegen die elkaar geen duimbreed wilden toestaan maar met OLSE doorlopend aan de leiding. De aanvallers waren vandaag duidelijk baas over de verdedigers en het gevaar van OLSE kwam van alle kanten. Dirk Claessens en Wim Verhaegen drukten hun stempel zodat het gevaar niet enkel van Kristof Van Wesemael moest komen.

OLSE kwam super gedreven uit de kleedkamer en via een collectief sterke prestatie konden ze na 5 minuten een 3 puntenkloof bij elkaar spelen 19 – 22. Onder impuls van een heel sterke Johannes Verhoeven hadden we na 15 minuten zelfs 21 – 26 op het bord staan. Eynatten vocht met de moed der wanhoop voor wat het waard was en kon 8 minuten voor tijd terug aansluiten 27 – 29. OLSE toonde nu dat het stilaan een volwassen ploeg aan het worden is waar we vroeger al eens paniekerig reageerden en de technische fouten in ons spel slopen konden we ditmaal profiteren van de foutjes van de tegenpartij. Tom Hens en Co hielden het hoofd koel en de Oostkantonners werden de laatste minuten overrompeld door het aanvallend geweld van OLSE. Eindstand 29 – 37.

Mede dankzij het verlies van Beyne op Doornik prijkt er opnieuw een 4 puntenkloof tussen ons en de degradatieplaats.

OLSE : Johannes Verhoeven 10,Tom Hens 7,Kristof Van Wesemael 6,Wim Verhaegen 5,Dirk Claessens 4,Jos Riské 2,Stijn Sterck 2,Sander Gebruers 1.

Eynatten : Denert 8,Schroeder 6,Mengelers 4,Schauff 4,Luck 2,Krstev 2,Jansen 2,Debruecker 1.

Guido Hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.