Tweede ronde Kampioenschap van Merksem Geklasseerde Competitiespelers‏

Deze week werd de eerste ronde van het Kampioenschap van Merksem tafeltennis gespeeld. In drie van de vijf poules eindigden 3 spelers met een gelijk aantal gewonnen wedstrijden. Twee keer konden de setverhoudingen tot een rangschikking leiden, maar in het derde geval moest de verhouding gewonnen / verloren punten uit de onderlinge wedstrijden geteld worden om de derde plaats in de poule te bepalen. De verhoudingen waren 72/73 voor Lode Verboven (E0, Bart Merksem), 72/72 voor Jacques Smolders (E4, Sevos) en 73/72 voor Willy Kaekebeke (F, Bart Merksem). Willy gaat dus door naar de volgende ronde.

Omwille van een forfait om gezondheidsredenen kan de beste vierde uit de poules ook deelnemen aan de tweede ronde.

Conform het reglement wordt dan de verhouding gewonnen / verloren wedstrijden uit de poule bekeken. Ook hier moest er gerekend worden: twee spelers met verhouding 2/2, setverhouding was ook gelijk: 5/5, dus kwam het op de punten aan: 192/190 t.o.v. 196/202. Dit deed de balans overslaan naar Rob Van den Berghe (E4, Groenendaal), ten nadele van Benoit Ophoff (D6, Sevos). Rob laat echter de eer aan Benoit, die dus volgende ronde zal aantreden.

De samenstelling van de poules in de tweede ronde wordt dus:

A
Oanes Gabriel Groenendaal/Smash Dolfijn D0
Grafé Michel Nodo / Sokah D4
Swaelen Guido Bart Merksem E2
Geubels Ivo Sevos E2
Heynemans Filip Bart Merksem E6
B
Vranckx Philippe Nodo B4
Horemans Wim Groenendaal D6
Vandermoere Frederic Groenendaal E0
Rutten Herman Bart Merksem E0
Wynen Yves Leugenberg F
C
Hanlon John Bart Merksem / Cosova C4
Plaetinck David Bart Merksem / Cosova D0
Ophoff Benoit Sevos D6
Geboers Sam Sevos E4
Kaekebeke Willy Bart Merksem F

Komende maandag heeft de tweede ronde plaats.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.